ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE

ΜΕΣΩ ΤΗΣΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ο ALPHA FM «χτυπάει» στην καρδιά του Νομού Ρεθύμνου, στο κέντρο της Κρήτης.

Εκπέμπει στην συχνότητα 104,7 MHz στην μπάντα των FM. Το ισχυρό και διαυγές του σήμα καλύπτει το σύνολο του Νομού Ρεθύμνου αλλά και ένα ευρύ φάσμα του Νομού Χανίων. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις μέσα στην πόλη στην Πανεπιστημίου Κρήτης 8, αποτελούνται από δύο studio, εκ των οποίων το ένα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για «on air» μετάδοση, ενώ το δεύτερο – βοηθητικό studio για εγγραφές και παραγωγές διαφημιστικών spot, εκπομπών και συνεντεύξεις καλεσμένων. Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία στους ακροατές του να τον ακούνε σε όλο τον κόσμο, όπου κι αν βρίσκονται μέσω του διαδικτύου στην διεύθυνση www.alpha1047.gr.

Στελεχώνεται από ανθρώπους λάτρεις του ραδιοφώνου, οι οποίοι προσπαθούν με ένα μουσικό πρόγραμμα ποιοτικής ελληνικής και ξένης μουσικής να φιλοξενήσουν πάντα στον «αέρα» μεγάλες ποικιλίες μουσικών προϊόντων.

Η διεύθυνση του σταθμού όντας κοντά στον επιχειρηματία δημιουργεί όλα αυτά τα χρόνια στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες, χωρίς να αλλοιώνει την ποιότητα του προγράμματος και προσπαθώντας συνεχώς να κρατάει το κοινό προσηλωμένο στους 104.7 , μέσω των ζωντανών εκπομπών του και των συνεργασιών που πετυχαίνει.

Με την αποκλειστική συνεργασία του με τον SFERA 102.2 , για τον νομό του Ρεθύμνου, έχει καταφέρει να ακούγονται μέσα από την συχνότητα του μερικά από τα κορυφαία ραδιοφωνικά ονόματα της Αθήνας, όπως Βαγγέλης Περρής, Ναταλία Γερμανού, Μαριάντα Πιερίδη και άλλοι πολλοί.

Προσπαθούμε συνεχώς και ασταμάτητα, ώστε να παρουσιάζουμε κάτι διαφορετικό στον «αέρα» του Ρεθύμνου και νομίζουμε ότι το πετυχαίνουμε, επειδή ο ALPHA FM βασίζεται στην αγάπη για την μουσική, την επικοινωνία με τους ακροατές και τον επαγγελματισμό που τον διακατέχει.Από το 1994 το slogan του σταθμού είναι ΄΄ΑΚΟΥ ΔΥΝΑΤΑ, ΑΚΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΑ΄΄, αυτή η δύναμη και η μοναδικότητα είναι που μας επιτρέπει να κρατάμε ζωντανό το ραδιόφωνο του Ρεθύμνου.

To ALPHA είναι ένας όρος διάκρισης και γι’ αυτό το επιλέξαμε για την επωνυμία μας, για να μας θυμίζει πάντα τον στόχο μας …να ξεχωρίζουμε.Αγαπάμε ραδιόφωνο, αγαπάμε μουσική, με αυτή την αγάπη ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε στην τοπική κοινωνία την στήριξή της όλα αυτά τα χρόνια που μας έχει καταξιώσει με την προτίμησή της.

Με τιμή, ALPHA FM 104.7

Created by @c_stef90